Opći uvjeti poslovanja

 

Poštovani posjetitelj,

prije upotrebe web trgovine molimo vas, da pažljivo pročitate navedene opće uslove poslovanja. Upotrebom web stranice slažete se sa navedenim uslovima poslovanja. Ukoliko se sa navedenim uslovime ne slažete, molimo vas, da ne koristite web trgovinu.  

 

Uvjeti prodaje

Prema Zakonu o zaštiti potrošača maloljetne osobe ili potpuno poslovno nesposobne osobe ne mogu obavljati kupnju na webshop, to mogu učiniti samo njihovi zakonski zastupnici.

Ako naručena roba nije isporučiva,  osoblje Nomadisa će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku, te Vam ponuditi opciju čekanja artikla, zamjenu za drugi,  nakon što kupac potvrdi e-mailom da mu ponuda odgovara, najranije slijedeći dan isporučiti će robu kupcu prema odbranom načinu dostave. Ukoliko kupcu ponuda ne odgovara, a uplata je već izvršena, izvršit ćemo povrat novca.

Roba je spremna za isporuku u roku od jednog do četiri radnog dana nakon što Vaša uplata bude vidljiva na našem žiro računu.. Kod uplata u hrvatskim poslovnim bankama ili  putem netbankinga to je najčešće sljedeći radni dan, a u velikom broju slučajeva dva radna dana od dana uplate, a kod plaćanja u poslovnicama Hrvatskih pošta, minimalno dva radna dana nakon uplate.

Ukoliko, cijena objavljena u Web Shopu nije ispravna ili je u međuvremenu promjenjena, zadržavamo pravo na izmjenu. NOMADIS d.o.o. zadržava pravo da Vas informira o promjeni ili ispravnosti cijene te da Vam pruži priliku da potvrdite ili otkažete svoju narudžbu.

 

Uvjeti dostave

Dostavu vrši  kurirska služba HP expres  isključivo na području Republike Hrvatske. Robu šaljemo na trošak i rizik kupca , cijena dostave je posebno iskazana na narudžbi ili možete platiti dostavu  po isporuci. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog toga što proizvod trenutno nemamo na zalihi ili više nije u proizvodnom programu, dužni smo kupca obavijestiti, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku ukoliko je to moguće. Sve naručene artikle nastojati ćemo isporučiti u jednom paketu. Ukoliko to zbog pravila Hpekspresa ili stanja zaliha neće biti moguće, zadržavamo pravo isporuke u više pošiljaka.

Uvjete I način dostave možete pogledati na web stranici kurirskie služb

www.hpexpres.hr

Robu možete preuzeti i osobno, u Krapini,  u dogovoru sa prodajom tel: 00386 41 666 051 ili e-mail : info@garrett.hr

Radno vrijeme : PON-PET od 8.00 – 18-00

 

Cijene proizvoda i usluga

istaknute na Internet stranicama, reklamama i u katalozima izražene su u kunama i u njih je uračunat PDV. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

 

Mogućnosti plaćanja

Web trgovina garrett.hr nudi Vam sljedeće mogućnosti plaćanja:

  • Pouzeće – gotovina prilikom preuzimanja
  • Plaćanje po predračunu (internet bankarstvo, opća uplatnica)

Gotovina prilikom preuzimanja – narudžbu ćete platiti gotovinom dostavljaču kurirske službe prilikom preuzimanja pošiljke.

Plaćanje po predračunu – nakon potvrde narudžbe na e-mail adresu primit ćete predračun. Uplatu po predračunu možete izvršiti općom uplatnicom u svim poslovnicama banaka, FINA-e, uredima Hrvatske pošte ili internet bankarstvom.

 

Reklamacije

Reklamacije uvažavamo prema specifikaciji proizvođača za proizvod koji ste kupili. Servis i rezervne dijelove osigurava Nomadis d.o.o., kao ovlašteni zastupnik za Hrvatsku. Neispravni uređaj možete odnesti direktno u naš ovlašteni servis ili ga poslati na adresu Nomadis d.o.o., PP 113, 49000 Krapina. Ako je roba oštećena u transportu kupac ima pravo na besplatan servis od strane dostavljača. Prilikom prijave neispravnog proizvoda obavezno priložiti kopiju računa, jamstveni list, opis kvara te kompletnu dokumentaciju i orginalnu ambalažu. U jamstvo ne ulaze oštećenja nastala nestručnim rukovanjem, mehanička oštećenja, oštećenja zbog udara groma, prevelikog napona ili ishabanosti uređaja.

 

Povrati ispravne robe

Prema Zakonu o zaštiti potrošača, roba kupljena na daljinu (kada se ne radi o osobnom preuzimanju nego se šalje kurirskom službom) može se vratiti (o svom trošku) u roku najkasnije 7 dana od dana primitka, isključivo u svojoj originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu tvrtke Nomadis d.o.o., PP 113, 49000 Krapina, sa naznakom – Povrat robe. Uz robu koja udovoljava povratu, obavezno mora biti priložen jamstveni list, kopija računa, pisana obavijest o raskidu ugovora sa brojem računa na koji da izvršimo povrat sredtava, u suprotnom povrat nećemo biti u mogućnosti obraditi. Povrat robe isključuje robu na akciji i robu koja je korištena i/ili kojoj je vidljivo oštećena ambalaža. Ukoliko je ambalaža oštećena ili nedostaju neki dijelovi povrat će biti odbijen. Troškove transporta snosi kupac.

Ne odgovaramo za krivo naručenu robu. U slučaju povrata ispravne robe teretimo Vas za iznos od 20% vrijednosti vraćene robe za manipulativne troškove povrata, odnosno minimalni iznos od 100 kn. Roba mora biti vraćena prodavatelju u neoštećenoj i orginalnoj ambalaži, sa svim priloženim dokumentima i pripadajućom opremom. Povrat mora biti unaprijed dogovoren.

 

Pravna obavjest 

NOMADIS  d.o.o. ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na stranicama web trgovine ažurnim i točnim. NOMADIS d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima i ograđuje od eventualnih odstupanja tehničkih opisa i cijena proizvoda objavljenih na web stranicama od stvarnih tehničkih opisa i cijena proizvoda koji su trenutno u prodaji. NOMADIS d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju revidirati narudžbu i kontaktirati kupca da se osobno dogovori o alternativama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte odjel prodaje, tel:  00386 41 666 051 ili e-mail  info@garrett.hr

 

Uvjeti korištenja

Stranice shopa garrett.hr su u vlasništvu tvrtke NOMADIS d.o.o.. Za vrijeme korištenja primjenjuju se ovdje navedena pravila i Uvjeti korištenja, kao i svi važeći i primjenjivi zakoni. Zadržavamo pravo promjene ovih pravila i Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave.

 

Vaš korisnički račun 

Ako koristite ovaj sajt, Vi ste odgovorni za povjerljivost vašeg korisničkog računa – korisničkog imena, lozinke i ostalih osobnih podataka kao i za restrikciju pristupa Vašem računalu. Vi prihvaćate odgovornost za sve aktivnosti koje se izvedu koristeći Vaš korisničko ime i lozinku

 

Zaštita podataka

NOMADIS d.o.o. se obvezuje zaštiti osobne podatke svojih kupaca i korisnika. Prikupljaju se samo osnovni podaci o kupcima i korisnicima koji su nužni za normalno funkcioniranje sistema. Kupac ili korisnik samostalno obavlja registraciju popunjavanjem registracijskog upitnika. Tijekom tog procesa traže se određene kontakt informacije kako bi mu se mogla pružiti najbolja usluga naše tvrtke. Sve se te informacije koriste u dobroj vjeri. Svi se podaci o kupcima i korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Kupcu ili korisniku također je omogućeno samostalno ispravljanje, ažuriranje ili uklanjanje osobnih podataka koje nam je dao. To se može izvršiti na našoj web stranici “Moj račun” ili slanjem e-maila na adresu: info@garrett.hr

 

0 odzivov

Povej mnenje

Bi se pridružili pogovoru?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)